äntligen solning

iskallt idag vare, usch. höll på och frysa ihjäl. så gick och tog en varm choklad & en god tekaka med jossan&angie på sttion, va ett tag sen man träffa den tjejen ju :) sen gick vi & handla presenter, hehe kanske lite sent ute men nu är de gjort ialf, så svårt att komma på vad man ska köpa men vi hitta lite fint ialf, tex en soldusch till josskoss, ett pandorasmycke till nina & sen lite annat men kan inte skriva de än för  fia&alex har inte fått dom än, hehe :) och nyss var jag äntligen och sola, har inte solat sen i somras typ. så blir nog solning imorgon också! måste ju få lite färg. aja, har inte så mkt att skriva,förutom att de bara är 5 dagar kvar tills baby kommer hem & 6 dagar kvar tills jag fyller! finally. men ska ialf kika på idol nu. skriver kanske senare :) take care!



helgens shopping


Bal 2008

sitter o kollar lite på balklänningar nu, fick reda på att vi har balen den 27 november, de är liksom mindre än 2 månader kvar, panik! så måste ju bestämma mig för en, de tar ju liksom tid att sy&allt. Men har nog ialf bestämt mig vilken färg jag ska ha på klänningen, ljusrosa de blir nog finast :) men inte rikigt hur den ska se ut. det ska ialf inte vara en rätt enkel, men skulle även vilja ha en bar rygg. men har inte nån mer sida o kolla på, har ni några förslag? :)

    

Älskling

prata med baby nyss & han kommer hem på söndag i 1 vecka, ohhh är så glad & äntligen få träffa han! big love too you baby!  <3

sovmorgon

första gången jag tänkte komma i tid,vakna tom vid 6, sen när jag är påväg till tåget kom jag på att vi hade sovmorgon till 11 typ, fyan säger jag bara. känns som de kommer bli en lååång dag idag!.

 
smile for the life säger jag bara

webbcamera



Har lite kul med  webbcameran i laptopen : ) hehe, ne nu ska jag sova!
godnatt alla

ny laptop

idag så vakna jag& joss ungefär vid 1,ovanligt men skönt att sova ut faktiskt :) aja, men gick ialf ut & käka kebab med min storebror. Efter att tjatat länge på pappa så körde han oss till tuna park, och vi hamnar i en jävla bilkö hur länge som helst, men hann fram 5 minuter innan dom stängde. haha. men vi skulle ju bara köpa en laptop och de fick vi ju med oss hem, äntligen :)
                     
hoppas den är bra nu! :)  

stockholmstrippen.

aa i fredags blev de en lugn kväll, kollade bara på film med joss. och vi skulle ju till stockholm kl 8.40 på lördagen så kändes inte så värt att göra nå bravader, men ställde ialf väckarklockan 3 gånger så att jag inte skulle behöva stressa på morgonen, men som sagt så vakna jag inte. så jossan hade smsat unger 100ggr till min mobil men till sist så vaknar jag av att hon står o bankar på min dörr, så gick upp o öppna åt henne helt nyvaken.
Jossan: vet du hur mkt klockan är?
Jag: nee, vadå? (helt trött)
Jossan: halv 9, bussen går om 10 min!
Jag: Fan, måste skynda mig!
Jag: Men har du tagit ut pengar till bussen?
Jossan: Nej, har glömt de!
Så hon var tvungen att cykla upp till stan och ta ut pengar & jag fick panik,slängde på mig lite kläder borsta tänderna& packa ner allt smink osv. men fem över halv så börjar jag springa mot staoil för att hinna med, men sen möter jag jossan och
hon ba: BUSSEN HAR REDAN GÅTT! 
jag: vaa? klockan är ju inte tjugo i än.
Jossan: ja men jag såg den i rondellen den åkte mot kungsör.
Jag: FAN!
sen tänkte vi precis börja gå hemmåt men då ser jag bussen på bron, så vi cykla turbo till statoil och hann precis. haha.
Bra start på dagen va? men vi kom ialf fram till stockholm till slut, gick runt i lite affärer & hitta massa fint. jag skulle igentligen bara köpa spetströjan från monki men den var helt slut. så kollade i alla gina butiker om deras spets tröja fan kvar men neej! vart så irriterad. så vi gick till löshårs butiken & var ju tvungen att köpa medans jag var där, men skönt att ha nytt & fräscht ialf, limma in de den här gången :) har ju ialf jämt i håret så onödigt att ha clips. vi gick in i buttricks också så mkt roliga saker där, haha pröva en blond peruk. såhär såg de ut :


snyggt va? ;) haha

 
haha hårt jobb säger jag bara!


bussen hem, helt döda efter en hel dag shopping.

aja kom ialf hem med:
1 kjol, 1 väska, 1 mössa, 1 par skor, 1 par strumpbyxor, underkläder & lite utklädnas saker till haloween ;)

tänkte lägga ut bild på helgens shopping, men får bli senare :) nu ska jag käka sen kika andra avenyn. hörs!

eskilstuna

kom precis hem från eskilstuna, har vart där o kolla lite födelsedags presenter till mig.  skulle så gärna välja ha en bärbar data elr en kamera så får se vad jag bestämmer mig till :) hitta både en perfekt data men även en fin & rosa kamera, skulle behöver en kamera nu när jag åker till thailand. trodde jag hade fått in min lön men icke, kommer väll senare mot kvällen hon skulle ialf sätta in dom idag sa hon. men fick ialf me mig de här hem :

  2 stövlar & en stövlett
 Och den här jackan, fin va? :) + ett linne :)

aja, snacka ialf med baby idag & vi bestämde att jag ska ta ledigt några dagar innan höstlovet så jag hinner vara där ett tag, ska bli så kul att äntligen se han igen. mysmysmys säger jag bara. och nu ska jag nog brja fixa mig kanske blir hantis ikväll, får se :D hehe, haa en bra fredag allesammans! :) seeeya


blir inge gurran

skulle igentligen till gustavsvik idag, men blir inte så. jossan får inte bada med sitt sår & jag vill ju inte åka dit själv med alla dom, men var ju ialf där i fredags så var ju inte länge sen man var där, men vi ska nog gå på bio istället :) jag skulle gärna vilja se mirror den verkar så bra & läskig. men patrik 1,5 verar ju också bra men rolig. va ialf sista dan på praktiken idag, men kom inte upp var så himlans trött, jag vakna nyss. men skulle ialf få sluta kl 12, så missa inte så mkt.  imorgon sticker jag&joss till sthlm ialf, så måste vara pigga för bussen går kl 8 typ, haha. just ja, snacka med baby igår och blir nog så att jag åker upp dit några dagar innan höstlovet så jag kan vara där längre, skulle vara bättre så & allt :) ska bara fixa lite med biljetter oså så allt blir klart. äntligen ska jag få träffa han! :) hihi . nu ska jag ialf ut & käka lunch med pappsen,men skriver väll mer ikväll elr imorgon om sthlm trippen.  hare bra allesammans, ciao!


grattis alexandra

måste bara skriva grattis alex på din 18års dag! (klockan är över 12)
och de innebär ju att de bara är 11 dagar kvar tills jag fyller.
hoppas du får en kanon dag i sthlm, call me when you come home. <3


 
hihi, hitta en fin bild på dig :K

jobbjobbjobb.

ja nu e jag då hemma kl halv 10 från praktiken, skit jobbigt att komma hem så sent. men de har faktiskt gott jätte snabbt idag, jag kom dit vid 1 och åt lunch med jason (han är från usa), tycker de e så pinsamt när jag ska vara med honom han kan ju bara engelska och jag är ju inte direkt så bra på de. hah, men de går väl när man måste. vi städade ialf några rum sen kom rebecca så vi gjorde allas middag, hon lärde mig hur man bokar/betalar osv, inte lärt mig allt än de är ju så himla mkt, men lite senare tog vi en fika paus och prata,de är ju kul att man har en handledare som bara är 1 år äldre än sig själv :) aja imorgon ska vi ha hand om frukosten så ska vara där kl 7, måste ta 6.20 tåget då. så måste gå upp runt 5, urs säger jag bara. menmen de är ju bara att ställa klockan.

  
Fint jag kan städa va? ;)



aja idag innan jag stack till praktiken gick jag lite i stan, hitta en jätte fin jacka/kappa på gina kosta bara 499 :- , den var jätte mysig,så tänkte köpa den på fredag om jag får min lön då. skulle passa perfekt in i min nya garderob, behlver bara en lite korg till mina underkläder & några krokar som jag kan hänga upp mina jackor, och en till spegel brevid min andra sen är allt klart, tog lite bidler med min mobil hur garderoben ser ut nu. syns inte så bra men ska ta kort med kameran när allt är klart. såhär ser garderoben ut nu ialf :

 

 



aja nu ska jag sova, så jag får lite sömn. godnatt alla!


praktik

nu e klockan ca 10 igen och jag måste gå upp, känns så jobbigt när jag börjar kl 1 men måste ta 11.20 tåget, blir ju nästan ingen sov morgon alls då, och sen när jag har dom här tiderna på hotellet så kommer jag hem så himla sent.
 aja, men jag har ialf praktik på hotell västerås som ni kanske vet, och de e faktiskt jätte bra där, förutom att de kanske e lite litet, men bäst o börja med de & sen gå till ett större hotell. men har ialf haft praktik 2 veckor är inne på min tredje, så dom närmsta 3 veckorna så har vi skola igen. skönt de!


aja, men nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig. seeya!




så ser några rum ut, kanske inte världens bästa bilder. men ni ser lite ialf


mitt första inlägg

Heeej!
nu har även jag fixat en blogg, eftersom jag brukar läsa andras så tänkte jag göra en egen. fattar inte rikigt allt än men orkar inte fortsätta nu, så gör väll allt klart imorgon. godnatt sålänge.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0